PDA

View Full Version : Ennio Morricone - The Good, the bad and the ugly


Reana
29-03-07, 06:22
Nder kompozitoret e mij me te preferuar te klasikes moderne, te clin kam pasur rast ta shoh "live" ne New York ne sallen e Asamblese Gjenerale me 2 shkurt 2007, kompozitori italian Ennio Morricone, dhe nje nder kompozimet e tij me te njohura, muzika per filmin western:
"The Good, the bad and the ugly".

http://www.youtube.com/watch?v=ZKlxyoPNaFI

Reana
29-03-07, 06:33
Muzika origjinale e filmit "The Good, The Bad & The Ugly", nga Ennio Morriconehttp://www.youtube.com/watch?v=ZkYN_gaWS2g&mode=related&search=

(ne shenje respekti per babain tim).

Reana
29-03-07, 06:37
Ennio Morricone (Once upon a time in the West)

"Na ishte njehere ne perendimin e eger"

http://www.youtube.com/watch?v=L63_BCV9irs

prishtinasi
29-03-07, 18:35
Nje film perfekt...me muziken PERFEKTE te Ennio Morricone:
"THE MAN WITH HARMONICA"

Zero Cool
29-03-07, 23:13
Nder kompozitoret e mij me te preferuar te klasikes moderne, te clin kam pasur rast ta shoh "live" ne New York ne sallen e Asamblese Gjenerale me 2 shkurt 2007, kompozitori italian Ennio Morricone, dhe nje nder kompozimet e tij me te njohura, muzika per filmin western:
"The Good, the bad and the ugly".

http://www.youtube.com/watch?v=ZKlxyoPNaFI

E ke kqyr "live"? A me tregon drejt diqka??
A te merrte gjumi ne at koncert?

Reana
30-03-07, 00:21
Ennio Morricone
http://www.youtube.com/watch?v=ErtRKdpncyk&mode=related&search=

Once Upon a Time in the West final showdown


Per Pokerin!!!

Reana
30-03-07, 00:49
Ennio Morricone - "Love Theme" nga filmi "Cinema Paradiso"

http://www.youtube.com/watch?v=RwDf2DCX_1A&mode=related&search=

Reana
30-03-07, 00:56
Ennio Morricone duke orkestruar muziken e filmit Cinema Paradiso

http://www.youtube.com/watch?v=1FzVWlOKeLs&mode=related&search=

Reana
31-03-07, 17:45
Metallica

"Ecstasy of gold" (Ekstazia e arit) nga Ennio Morricone


http://www.youtube.com/watch?v=Ks9MmvM_NQQ

Rammstein
02-05-07, 22:44
http://www.youtube.com/watch?v=L63_B...related&search (http://www.youtube.com/watch?v=L63_BCV9irs&mode=related&search)=


Ennio Morriconee......

melodi qe te meeerr me vehte...
__________________

http://www.youtube.com/watch?v=suLC7YgC6Iw&NR


Morricone
" The Legend of the PIANIST on the Ocean"

....dhe nje gote vere...http://www.youtube.com/watch?v=Ait4thLThW0&NR (http://www.youtube.com/watch?v=Ait4thLThW0&NR)


Morriconeee
"finaleee"...per fund.


Legenda paska ndegju para kejtve k'tu ne forum ...bravo LeGenda ...

Morricone Per LEgende-n

Rammstein
02-05-07, 22:45
http://www.dardania.de/vb/upload/showthread.php?t=16661&page=93

Rammstein
06-05-07, 22:43
te kuka kan e hapt kjo tem more ....

Muzikė filmi!
I Pavdekshmi-Enio Morricone.


http://photos1.blogger.com/blogger/7735/2189/400/forafewguitarsmore.jpg (http://photos1.blogger.com/blogger/7735/2189/1600/forafewguitarsmore.jpg)trax:
1. Guns Don't Argue
from Guns Don't Argue [Le Pistole non Discutono], dir. Mario Caiano, 1964, performed by THE PENETRATORS (Atlanta, Georgia, USA)
Rip Thrillby (lead guitar), Spanky Twangler (rhythm guitar), Trace Lugar (bass), Illya "Stix" Stechkin (drums)

se edhe POKERI ka postu i pari per morricone,mirpo qe ti e ke pa me vonese,te MUZIKE FILMI


http://www.dardania.de/vb/upload/showthread.php?t=20861

Reana
29-05-07, 05:59
se edhe POKERI ka postu i pari per morricone,mirpo qe ti e ke pa me vonese,te MUZIKE FILMIEnio Morricone eshte kompozitor me nje krijimtari te gjere artistike; krijimtaria e tij nuk perfshine vetem muzike filmi por ajo eshte vetem nje pjese e vogel e krijimtarise se tij muzikore.
Si kompozitor, kryeveprat e tij jane te zhanrit te kombinuar klasik-modern, perderisa ne mjediset e gjera popullore(pop-kulture ne pergjithesi) eshte i njohur me teper per komponimin e muzikes se disa filmave, (disa prej te cileve jane permendur ne kete teme). Por asesi, s'do te thote se Enio Morricone, eshte vetem kompozitor i muzikes per film.

anna
16-07-07, 19:43
ennio morricone hemmm e adhuroj ...me pelqen shume kenga "ANTIGA PALAVRA":P:P

luckyman
11-11-08, 17:21
http:www.youtube.com/watch?v=lQJI3oO7uwA

per 80 vjetorin e E.Morricone (legjendes)