PDA

View Full Version : "Jesus Family Tomb"


Vulverin_USA
02-04-07, 04:57
Pershendetje te nderuar forumist .

Pasi qe jetoje ne Amerike , keture diteve eshte shfaq nje Dokumentar ne DISCOVERY CHANEL rreth Jezusit dhe varrezave te familjes se tij , eshte impresionuese , edhe pas deshifrimit te Kodit te Davincit , ketu ne amerike thuhet qe kjo eshte edhe nje bomb teme neper Televizionet Amerikane .

Per me shum info ua postoj linkun ku mund te lexoni me shum dhe ju lutem jepni ndonje koment

http://www.jesusfamilytomb.com/movie_overview.html


Pershendetje
(http://dsc.discovery.com/convergence/tomb/tomb.html)

torm_1
02-04-07, 10:51
Ndryshuar nga Giovanni.

valiii
02-04-07, 22:21
Nuk eshte varri i Jezusit...!!!
Ato jane Pallavra qifuto-amerikaneve , Jezusi (Isai a.s ) nuk ka vdekur , ate e ngriti Allahu ne qiell , pra ai as nuk vdiq e as nuk u kryqezua ai i shpetoj kryqezimit me ndihmen e Allahut te Plotefuqishem , kete e sqaron shume mire Kur'ani Kerim .

Vulverin_USA
04-04-07, 02:41
Vali e di edhe une qe nuk jan eshtrat e Jezusit (isaut a.s.) por per ket arsye kerkova nej sqarim nga shqiptaret te cilet i perkasin fese se krishtere , ndostha ata din me mire te sqarojne , sepse sipas ktyre Qifuto-Amerikaneve , po del qe Jezusi as qe ishte i kryqezuar e as qe ishte i varrosun , sepse sipas ketyre dy dokumentareve , na japin te kuptojme thjesht qe Jezusi (isa a.s.) ishte i ngritur te Zoti para se te e kapnin Ebrenjet te e kryqezojne , dmth ai ne varr eshte Juda Tradhtari , dhe trashegimntari tek DAVINCI CODE eshte nga Juda me Maria Magdalenen .

Tnug te pershendes

SoKoLi-i-Maleve
04-04-07, 05:19
Vali e di edhe une qe nuk jan eshtrat e Jezusit (isaut a.s.) por per ket arsye kerkova nej sqarim nga shqiptaret te cilet i perkasin fese se krishtere , ndostha ata din me mire te sqarojne , sepse sipas ktyre Qifuto-Amerikaneve , po del qe Jezusi as qe ishte i kryqezuar e as qe ishte i varrosun , sepse sipas ketyre dy dokumentareve , na japin te kuptojme thjesht qe Jezusi (isa a.s.) ishte i ngritur te Zoti para se te e kapnin Ebrenjet te e kryqezojne , dmth ai ne varr eshte Juda Tradhtari , dhe trashegimntari tek DAVINCI CODE eshte nga Juda me Maria Magdalenen .

Tnug te pershendes

Ti si duket je ripersonofikim i Judes.A e mendon ndoj here ?