PDA

View Full Version : Cila fjale???


hari mata hari
08-04-07, 14:24
Cila fjale shkruhet ndryshe dhe lexohet ndryshe?

Prishtinasja_
08-04-07, 14:28
Cila fjale shkruhet ndryshe dhe lexohet ndryshe?

hahaha... fjale NDRYSHE de :biggrin:

hari mata hari
08-04-07, 14:39
e po...ku e dite se???

Prishtinasja_
08-04-07, 14:41
e po...ku e dite se???

E futa trurin pakez ne funkcion.....:tongue::tongue:

hari mata hari
08-04-07, 14:55
E po, cili eshte kushti i peste(5) i domosdoshem per jeten e njerezve etj?!
1. Ajri
2. Uji
3. Drita
4. Nxehtesia
5.????????

ninnela
08-04-07, 18:00
E po, cili eshte kushti i peste(5) i domosdoshem per jeten e njerezve etj?!
1. Ajri
2. Uji
3. Drita
4. Nxehtesia
5.????????


Dashuricka ahhaahahaha