PDA

View Full Version : Te Krishteret pergjigjen


SoKoLi-i-Maleve
28-04-07, 03:41
Te nderuar lexues,ktu ne ket link /adress mund te gjeni mjaft literatur per me ju pergjgjigje dhe sqarue disa nga putjet apo kurreshtjet e juaja,se cka beson nji i Krishter,apo sjelljet e nji te Krishteri me besimet tjera,mardhanjet dhe dialogu,kuptimi dhe sqarimi.Nuk deklaroj qe kjo faqe asht e persosur por ishte nji nder ato qe gjeta ne gjuhen Shqipe:http://pergjigje.com/index.htm

Agolli
05-05-07, 02:19
Te nderuar lexues,ktu ne ket link /adress mund te gjeni mjaft literatur per me ju pergjgjigje dhe sqarue disa nga putjet apo kurreshtjet e juaja,se cka beson nji i Krishter,apo sjelljet e nji te Krishteri me besimet tjera,mardhanjet dhe dialogu,kuptimi dhe sqarimi.Nuk deklaroj qe kjo faqe asht e persosur por ishte nji nder ato qe gjeta ne gjuhen Shqipe:http://pergjigje.com/index.htm
Pershendetje Sokoli i xhunglles m'fal i malit!
Kisha pas deshir me mu pergjigj se cka do me thene, thenja.....

Sy kunder syrit, dhe dhemb per dhemb?????????

SoKoLi-i-Maleve
05-05-07, 04:34
Ma ne fund edhe ti u zgjove,bravo.lexo me kujdes cka ke neket Librez dhe kur ti lexojsh nese ke ndoni pytje ateher mund te bisedojm,por deri atehere te pershendes;;.http://pergjigje.com/index.htm

Agolli
05-05-07, 12:19
Ma ne fund edhe ti u zgjove,bravo.lexo me kujdes cka ke neket Librez dhe kur ti lexojsh nese ke ndoni pytje ateher mund te bisedojm,por deri atehere te pershendes;;.http://pergjigje.com/index.htm
Jo jo o sokoloooooooo me zgjuat ju, me dallavere parashekullore!
Une u kanqa duke lexu dhe me beso desha ta di se cka ke kuptu ti nga ato lexime, eja dhe ma sjelle nje formulim........
po prese...akoma po prese http://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon10.gif http://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon10.gif