PDA

View Full Version : Dėshmit e profetit JOZEF SMITH


uck_aksh
17-06-07, 03:28
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/00.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/01.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/02.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/03.jpg

uck_aksh
17-06-07, 03:30
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/04.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/05.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/06.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/07.jpg

uck_aksh
17-06-07, 03:35
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/08.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/09.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/010.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/011.jpg

ket liber ma kan dhuruar sod ne qytetin vevey te ch nje person si perfaqesues i kishes edhe un e printova te gjithen dhe thash ta qes ne forum ndoshta ndonje antar esht i interesuar ta lexoj
me respekt nga uck_aksh