PDA

View Full Version : muzike folklorike burimore


drenasi
14-07-07, 00:05
kini ne faqen www.gurbeti.de

Mendja
14-07-07, 00:11
Flm, shum per infoooo

drenasi
14-07-07, 16:41
ne faqen gurneti kini muzik folklorike prej viteve 60 der me tash

muzik folklorike prej sali e feriz krasniqi, tahir drenica e hashim shala, augustin ukaj me grup, vll gashi, dhe tjere kangtar te moqem dhe te ri etj.