PDA

View Full Version : Plugin


dexter
15-07-07, 16:08
Pershendetje mund te me tregoj ndokush nga ju se qfar eshte ky PLUGINS apo PLUG apo si i thon dhe qfar funksoni ka tungi .

Zero Cool
19-07-07, 19:35
Pllugi bre, me livru aren qy ahahahhahaha :biggrin:


Me pak fjale:

Flash dhe Shockwave per animacione interactive.
Windows Mediaplayer, QuickTime dhe RealPlayer per audio (mp3, mov, wav...) dhe video (avi, mov, asf...).
Acrobat Reader per PDF-file dhe SVG.
Plugins tjere interesant: MapGuide, Beatnik, Koan......