PDA

View Full Version : Botoni Video Interesante Shqiptare!


Albanian
17-07-07, 15:34
Koheve te fundit te rinjet Shqiptar po xhirojne me celularet e tyre momente interesante te jetes se tyre dhe po i botojne ato ne YOUTUBE apo diku tjeter njejte si kjo.

Shpesh here me ka ren rasti te shikoj dike si rrezohet apo ndonje qe mendon se din te kendoj mire e ne te vertet e bon berllog krejt.

Un po ua tregoj disa linqe dhe pres edhe nga ju qe kur te publikoni ju vet apo gjeni ndonje video interesante na tregoni linkun ketu dhe mundesisht na pershkruani rastin.


Ju propozoj te shikoni kete vajze e cila po mundohet te bej strip rreth nje gypi ne rinora 4:

http://www.youtube.com/watch?v=lEjPgZb9UvI (http://www.youtube.com/watch?v=lEjPgZb9UvI)

Ose kete tipin i cili pretendon te behet Music Super Star:

http://www.youtube.com/watch?v=_oDsmhOeTmA (http://www.youtube.com/watch?v=_oDsmhOeTmA)

Ose kete sportistin nga kumanova i cili mundohet ti reklamoj Pumat:

http://www.youtube.com/watch?v=VNAhWM9gILk (http://www.youtube.com/watch?v=VNAhWM9gILk)

Ose kete djalin i cili provon te xhiroj nje klip shum te mire:

http://www.youtube.com/watch?v=TXqK9NcJeAM (http://www.youtube.com/watch?v=TXqK9NcJeAM)

Peja-Boy
26-07-07, 13:24
http://www.youtube.com/watch?v=zFdC5XWGOi4

Peja-Boy
26-07-07, 13:28
http://www.youtube.com/watch?v=RF48LJQ4j_g (http://www.youtube.com/watch?v=RF48LJQ4j_g)

Peja-Boy
26-07-07, 13:33
http://www.youtube.com/watch?v=j0n8ppsL-EI

http://www.youtube.com/watch?v=upV7oCMnAd8

http://www.youtube.com/watch?v=lq6C1Ak7kZY

Ma-Origano
15-12-07, 22:35
shum flm per videot!