PDA

View Full Version : Dhjet free tools


Zero Cool
08-08-07, 13:27
Dhjet "free tools" qe duhet ti keni te instaluara ne PC-ne e juaj.

*Shiqo dhe gjeje ate qe te nevojitet (me se miri te gjitha).
Ktu (http://content.zdnet.com/2346-12691_22-95490.html?tag=gald)
ZC