PDA

View Full Version : "Djali dhe Mbreti" film vizatimor i dubluar


plakiiri
14-08-07, 19:52
Falenderoi Allahun s.v.t qe na mundesoi qe edhe ne muslimanet n; fund te kemi nje film te dubluar n; gjuhen shqipe, kisha pasur deshir qe cdo familje muslimane ta kete kete film vizatimor aq te bukur

Kavaleri
14-08-07, 20:57
Po ku esht ky film o haver? un spo e sho! a mos e ke harru linkun?
Nese behet fjale per Habibin dhe Kabili ketu esht Filmi:

Filmi : Habibi dhe Kabili (http://www.habibi_dhe_kabili.vivachat.net/)

Filmi: Kaloresit e Miresise (http://kaloresit_e_miresise.vivachat.net/)

Filmi: Mesazhi Islam (http://mesazhi_islam.vivachat.net/)

Filmi: Luani i shkretetires (http://luani_i_shkretetires.vivachat.net/)

Si te Falemi (http://si_te_falemi.vivachat.net/)
Per me shume me kerkoni ne PM.
Filma si per religione, apo dhe qka do qe te jet qe ka te bej me Video besoj qe mbi 90% qe ju gjej.

limi1
29-08-07, 21:47
flm shume per kete.
jeni me te miret

limi1
29-08-07, 21:48
Falenderoi Allahun s.v.t qe na mundesoi qe edhe ne muslimanet n; fund te kemi nje film te dubluar n; gjuhen shqipe, kisha pasur deshir qe cdo familje muslimane ta kete kete film vizatimor aq te bukur
po si ta marr bre lum miku..
mund te ma spjegoshe-flm

Arb
29-08-07, 22:23
Falenderoi Allahun s.v.t qe na mundesoi qe edhe ne muslimanet n; fund te kemi nje film te dubluar n; gjuhen shqipe, kisha pasur deshir qe cdo familje muslimane ta kete kete film vizatimor aq te bukur

Allahu ua mundesoi a? Edhe me dublimet e filmave po u merrka a?