PDA

View Full Version : Nje pytje per SMS


dexter
27-09-07, 14:56
Pershendetje ka ndonje web faqe ku mund te dergojm SMS pa pas nevoj rexhistrimi p.sh ka qen nje web www.kirov.mts.ru (http://www.kirov.mts.ru) qe veq hyshe ket web dhe shkojshe ku shkruan SMS dhe e shkruajshe mesazhin numerin e tele dhe e dergojshe pra pa pas nevoj me hap llogari te re .
Ka ndokush ndonje mendim se ku mund te gjejm ket menyr te dergojm SMS , mirpres pergjigjjet e juaja ...