PDA

View Full Version : Telefono falas ne shume vende te botes! best voip.


drytty
02-10-07, 15:10
Shkarkoni kete pro. Eshte pa as1 virus. Eshte i provuar dhe funksionon shume mire.
Brenda kam vendosur dhe listen e vendeve qe mund te telefononi

http://rapidshare.com/files/59718526/setup12voip.zip

Per paqartesi shkruani!

Zero Cool
02-10-07, 16:35
Pse me marr aty me tuli reklame tuj kan direct te 12voip:

http://www.12voip.com/en/index.html (http://www.12voip.com/en/index.html)

Vendet me thirrje falas gjithashtu mund te shihen ketu:


http://www.12voip.com/en/free.html (http://www.12voip.com/en/free.html)Kurse per paqartesite mund te lexohet ketu:


http://www.12voip.com/en/more.html (http://www.12voip.com/en/more.html)

ZC
(http://www.12voip.com/en/more.html)

pirro
02-10-07, 18:17
ZC e provova ate adresen tane mire po bajke.
Flm shume qashtu nimona pak se na myti Vala900 hehe

No MeRcY.
02-10-07, 18:54
ama dikush nje user se mua nuk pom bon me u regjistru mundsisht dikush let ma dergon ndonje user ne privat met mira

Zero Cool
03-10-07, 09:26
ama dikush nje user se mua nuk pom bon me u regjistru mundsisht dikush let ma dergon ndonje user ne privat met mira

Qka o kjo pytje pa lidhje bre? User je vet, 100 emaila i ke, perdore here njonin e here tjetrin edhe u kry puna :biggrin: , qka pot vyn userat e huj ?

vlori
13-10-09, 17:25
ZC e kam 1 pyetje ,ne lidhje me ket programin 12voip , kjo asht teresisht falas a ??un e down.ket prog, mirepo pom thot se skeni kredit te mjaftueshem,,, help me ,plase ?????????