PDA

View Full Version : Lufta Globale Qytetare dhe Rendi i ri Botror-Liria Globale!


Shpati
08-07-05, 13:03
Lufta Globale Qytetare dhe Rendi i ri Botror!

Nga 11 Shtatori i 2001, Bota esht futur ne nje "Luft Min-Qytetare".

Vokabulari qe perdorin palet ne konflikt(ShBA me Aleat) dhe Al-Kaida nuk dallon thuja qe 2000 Vite .
Edhe pse sot esht veshtir te thuhet se kush i ndezi Bombat ne Londer por Bombat po expoldojn ne te gjitha Metropolet e Botes.

Mbrenda 4 Viteve kjo (Mini-Luft Qytetare )esht ber si katalizator i ndryshimeve ne Rendin Botror(Reformimi i Kshillit te Sigurimit te Kombeve te Bashkuara).

Edhe pse jo ne aspektin pozitiv.
Vendet qe kan nga nje vend te perhershem ne KS(Anglezet, Francezet,Ruset,Kinezet dhe ShBA) "gati" jan pajtuar te pranojn edhe vende te tjera ne KS.
Vende te cilat duan ti ken ata !
Nje Paqe Botrore nuk mund te arrihet gjeri sa nuk reformohet ne tersi KS.
Simbas kritereve tjera duhet te zgjedhen antaret e KS.
Psh:
1.Numrit te Banorve te nje Populli.
2.Te perfaqsohen te gjitha Racat dhe Religjionet
3.Dhe kritere tjera.

Personalisht nuk mund te perkrahi asnje pal as moralisht ne qoft se palet nuk kan inters per paqe por per dominm.

Drejtsia esht ne te mir te Njerzimit.