PDA

View Full Version : ME FAT FESTEN E ISLAME SE LINDJES SE MUHAMEDIT S.A.V.S


mehas murtezani
20-04-05, 22:11
URIME FESTEN E LINDJES SE PEJNGAMBERIT MUHAMED S.A.V.S TE CILEN ALLAHU XH.SH NAJ SOLLI DRITEN E ISLAMIZMIT DHE TE MBAR NJERZIS DHE ISHALLA KET DIT MADHESHTORE TE FES ISLAME ALLAHU XH.SHNA BASHKOFT DHE NA BEFT ME TE FORT NE FEN ISLAME DHE NA MBRFOFT NGA MEKATET E BERA DHE NAJ FAJ XHHNETIN

Arb
21-04-05, 03:31
URIME FESTEN E LINDJES SE PEJNGAMBERIT MUHAMED S.A.V.S TE CILEN ALLAHU XH.SH NAJ SOLLI DRITEN E ISLAMIZMIT DHE TE MBAR NJERZIS DHE ISHALLA KET DIT MADHESHTORE TE FES ISLAME ALLAHU XH.SHNA BASHKOFT DHE NA BEFT ME TE FORT NE FEN ISLAME DHE NA MBRFOFT NGA MEKATET E BERA DHE NAJ FAJ XHHNETIN

Arab Arabtezani!

urime te kofte ditelindja edhe ty!

Tomori
21-04-05, 11:00
URIME FESTEN E LINDJES SE PEJNGAMBERIT MUHAMED S.A.V.S TE CILEN ALLAHU XH.SH NAJ SOLLI DRITEN E ISLAMIZMIT DHE TE MBAR NJERZIS DHE ISHALLA KET DIT MADHESHTORE TE FES ISLAME ALLAHU XH.SHNA BASHKOFT DHE NA BEFT ME TE FORT NE FEN ISLAME DHE NA MBRFOFT NGA MEKATET E BERA DHE NAJ FAJ XHHNETIN

-URIME URIME URIME FESTA E LINDJES SE PEJGAMBERIT TE GJIDHE NJERZISE MUHAMED S.A.V.S QE NA SOLLI DRITEN E FES SE VERTETE ISLAMIN,,,,
-ISHALLA ALLAHU XH.SHNA NA BASHKOFT NA BEN TE FORTE NEN FLAMURIN ISLAM...