PDA

View Full Version : Forume vbulletin / smf / phpbb / ubb


admin
17-11-07, 11:46
Cili nga keto software per forum ju pelqen me shume ? Kam deshire te degjoj mendimet nga ju si perdorues i thjesht dhe ata qe administrojn vete nje forum.

(http://www.phpbb.com/about/features/)http://www.phpbb.com/about/features/

(kosova.de)

http://www.vbulletin.com/features.php

(dardania.de & forumishqiptar.com)

http://www.simplemachines.org/about/features.php (http://www.simplemachines.org/about/features.php)

(zeriyt.com)

http://www.ubbcentral.com/features.php

(albforumi.com)

Zero Cool
17-11-07, 12:45
http://www.vbulletin.com/features.php (http://www.vbulletin.com/features.php)

(dardania.de & forumishqiptar.com)

BE LK
17-11-07, 18:56
http://www.vbulletin.com/features.php

(dardania.de & forumishqiptar.com)

BreD
18-11-07, 03:14
http://www.vbulletin.com/features.php (http://www.vbulletin.com/features.php)

(dardania.de & forumishqiptar.com)

SheTa
24-11-07, 22:48
Pa diskutime kuptohet :
http://www.vbulletin.com/features.php (http://www.vbulletin.com/features.php)

(dardania.de & forumishqiptar.com)

Ne Qdo Menyr ma i Mir :) kush din me vlersu :)