PDA

View Full Version : URBAN RAP (Prishtina ) N.R


LABI
06-12-07, 22:04
Ata qe i pelqejne kenget e N.r munden t'i sjelin ketu linqet ekengeve te tyre
http://youtube.com/watch?v=UURvIOvDW0Y&feature=related

http://youtube.com/watch?v=0vOXUnggfsk&feature=relatedhttp://youtube.com/watch?v=oNPqFj8rres&feature=relatedhttp://youtube.com/watch?v=bZHSapIZjPQ&feature=related


http://youtube.com/watch?v=3YR8HOFpm8k&feature=related


http://youtube.com/watch?v=0vOXUnggfsk&feature=related

prishtinasi
07-12-07, 19:37
Definitivisht grupi ma i mire Rap ne Prishtine...edhepse mungon Bimi...prape NR eshte NR!:)

LABI
07-12-07, 20:01
Definitivisht grupi ma i mire Rap ne Prishtine...edhepse mungon Bimi...prape NR eshte NR!:)

Aha ! Perdallim nga rap grupet tjera ne Kosove rap-i i N.r - e karakterizon nje unikalitet si nga tekstet poashtu dhe nga menyra shume origjinale e te berit rap .

Eshte filozofi ne vete, s'mund ta kuptoj (zberthej) cdo kush ..

prishtinasi
07-12-07, 23:59
Aha ! Perdallim nga rap grupet tjera ne Kosove rap-i i N.r - e karakterizon nje unikalitet si nga tekstet poashtu dhe nga menyra shume origjinale e te berit rap .

Eshte filozofi ne vete, s'mund ta kuptoj (zberthej) cdo kush ..


...mendoj se tekstet e NR-ave, prekin shume problemet sociale dhe politike te kohes se UNMIK-istanit...(refreni :UNMIK-u po i vjedh paret, si zhapini mizen), qe grupet e tjera rap ne Prishtine nuk e kane...per qytet e tjera s'po flas se njoh shume pak grupe rap!
Me nje fjale...NR-at...kultivojne ende rap-in old school, ose rapin qe e degjoje me endje!
Me te mira!