PDA

View Full Version : Office 2007 nje ndihm


uck_aksh
27-12-07, 23:11
1. a ben me instalu office 2007 ne vindos XP
2, pse nuk me aktivohet edhe pse e kam te instalum
3. CD e office 2007 e kam ble ne kosov dihet false esht
4. ja se qme qet kur ta hapi worldin apo cilen do

http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/ofix.jpg

Zero Cool
28-12-07, 09:11
Ky eshte nje BETA verzion ( verzion i hershem ,test, qe eshte lancuar nga microsofti) dhe qe nevojitej ne ate kohe edhe nje aktivizim i tij.
Tani jane ne shitje verzionet perfundimtare dhe ne shkarkim eshte SP1 i Office 2007, qe do te thote kopja e yte eshte e stervjetruar, keshtu qe te preferoj ose te gjesh nje CRACK per kopjen qe e posedon ti, ose te gjesh nje kopje te Microsoft Offece 2007 (verzioni final) dhe te instalosh ne PC.
Natyrisht menyra me e mire eshte te blesh nje kopje legale.

ZC

uck_aksh
28-12-07, 17:40
ero Cool flm shum o falsi nuk te kryn pun kurr e bana unstal office 2007 e instalova office 2003 origjinal

FLM Cool

Zero Cool
28-12-07, 20:45
Microsoft Office 2007 Enterprise SP1 Integrated

http://rapidshare.com/files/76631787/e-o12esp1.part01.rar
http://rapidshare.com/files/76631908/e-o12esp1.part02.rar
http://rapidshare.com/files/76632002/e-o12esp1.part03.rar
http://rapidshare.com/files/76632135/e-o12esp1.part04.rar
http://rapidshare.com/files/76632293/e-o12esp1.part05.rar
http://rapidshare.com/files/76632399/e-o12esp1.part06.rar
http://rapidshare.com/files/76632481/e-o12esp1.part07.rar
http://rapidshare.com/files/76632579/e-o12esp1.part08.rar
http://rapidshare.com/files/76632652/e-o12esp1.part09.rar
http://rapidshare.com/files/76632785/e-o12esp1.part10.rar
http://rapidshare.com/files/76632868/e-o12esp1.part11.rar
http://rapidshare.com/files/76632968/e-o12esp1.part12.rar
http://rapidshare.com/files/76633060/e-o12esp1.part13.rar
http://rapidshare.com/files/76633142/e-o12esp1.part14.rar
http://rapidshare.com/files/76633221/e-o12esp1.part15.rar
http://rapidshare.com/files/76633320/e-o12esp1.part16.rar
http://rapidshare.com/files/76633427/e-o12esp1.part17.rar
http://rapidshare.com/files/76633525/e-o12esp1.part18.rar
http://rapidshare.com/files/76633623/e-o12esp1.part19.rar
http://rapidshare.com/files/76633762/e-o12esp1.part20.rar
http://rapidshare.com/files/76633890/e-o12esp1.part21.rar
http://rapidshare.com/files/76633983/e-o12esp1.part22.rar
http://rapidshare.com/files/76634089/e-o12esp1.part23.rar
http://rapidshare.com/files/76634158/e-o12esp1.part24.rar
http://rapidshare.com/files/76634264/e-o12esp1.part25.rar
http://rapidshare.com/files/76634350/e-o12esp1.part26.rar
http://rapidshare.com/files/76634443/e-o12esp1.part27.rar
http://rapidshare.com/files/76634544/e-o12esp1.part28.rar
http://rapidshare.com/files/76634606/e-o12esp1.part29.rar