PDA

View Full Version : Windows XP Shqip


Zero Cool
29-12-07, 11:10
Nese e don Windows XP Shqip atehre shkarkoje Albanian Pack dhe Windows XP do ta kesh plotesisht ne Shqip.

http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520 (http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520)
______________
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZeroCoolpb.gif

RIKKI
02-02-08, 23:34
Nese e don Windows XP Shqip atehre shkarkoje Albanian Pack dhe Windows XP do ta kesh plotesisht ne Shqip.

http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520 (http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520)
______________
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZeroCoolpb.gif
A kerkohet ndonje send tjeter shtese perpos downlodimit???

Cia-Ferizaj
03-02-08, 00:40
Nese e don Windows XP Shqip atehre shkarkoje Albanian Pack dhe Windows XP do ta kesh plotesisht ne Shqip.

http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520 (http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520)
______________
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZeroCoolpb.gif

i nderuar cili version ose pack eshte a bene me dit

Zero Cool
04-02-08, 14:08
Gjithesecili qe ka te instaluar Windows XP me SP2 dhe Sistemin Operativ ne gjuhen angleze mundet me shkarku kete "language interface" qe e kam vendos ketu (eshte origjinal nga Microsoft), dhe me instalimin e tij e bene tranformimin e gjuhes Angleze ne gjuhen e bukur Shqipe.

PS: Perpos downloadimit kerkohet edhe WinRAR (http://http://www.keepmyfile.com/download/d19cbe1730702)

Albanian Language Pack (http://http://www.keepmyfile.com/download/7eacd81603520)


_______________
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZeroCoolpb.gif

BE LK
04-02-08, 14:29
Windows Vista ne shqip....

Tė interesuarit mund ta marrin pakon nga:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq (http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq)

Ky paket ėshtė pėr verzionin e 32-bit tė Vistės dhe nuk do tė punojė nė verzionet 64-bitėshe tė sistemit operativ.


tung

Marre nga Forumi shqipetar (http://www.forumishqiptar.com)