PDA

View Full Version : www.simple-youtube.com


Dr_DEVIL
02-01-08, 01:23
http://img137.imageshack.us/img137/7273/youtubelogods8.jpg (http://simple-youtube.com)


www.simple-youtube.com (http://simple-youtube.com) eshte ashtu si e thote edhe emri nje version i thjeshte i Youtube.

Se pari dua te them se nuk eshte nje kopje e remdomte e nje website si Youtube, ne te cilin mund te ngarkosh videot e tua e te besh komente, pra jo nje klon

i Youtube.

Simple-youtube.com (http://simple-youtube.com) eshte ndryshe. Nuk te jep mundesine te karikosh videot e tua apo te kesh nje profil tendin apo te

besh komente, te gjitha keto mund ti beni shume mire te Youtube.com.

Simple-youtube.com (http://simple-youtube.com) eshte nje menyre e mire kerkimi per ata persona qe duan thjeshte te shikojne videot e Youtube pa

pasur nevoje te humbase neper komentet e kota apo ne ate se kush e ka ngakuar ate video.

Websiti eshte shume i lehte nga grafika dhe ngarkohet shume shpejt, pra eshte shume i vlefshem per ata qe nuk kane nje shpejtesi interneti te shpejte.

Simple-youtube.com (http://simple-youtube.com) nuk kerkon qe ju te rregjistroheni per te pare video, madje nuk ka fare

menyre rregjistrimi. Mund te shikoni edhe ato video ne te cilat te youtube.com jane vetem per nje publik te rritur dhe ju kerkohet konfirmimi i moshes.

Gjuhet zyrtare per momentin jane vetem tre; Anglisht, Shqip dhe Italisht.

Cfare lloj videosh mund te shikoni te ky website? -Te gjitha videot e Youtube.

Klikoni ketu per te shkuar te simple-youtube.com (http://simple-youtube.com)


Lundrim te kendshem