PDA

View Full Version : Windovs XP apo Windovs Vista?


Murgesha
18-01-08, 14:29
Cila prej tyre mendoni se ėshtė mė e mirė pėr pėrdorim??

BE LK
18-01-08, 15:23
Cila prej tyre mendoni se ėshtė mė e mirė pėr pėrdorim??
Varet per cfar e perdor kete sistem operimi...!

Por per porderuesit e thjeshte mendoj se XP eshte me mire, per arsye se eshte mei thjeshte ne perdorim, ndersa per ato qe din te punojne dhe duan nje grafike te mire eshte vista, Por per profesional, une jam per XP. Vista me sa shoh une eshte thjeshte dhe shkurt Grafik, nuk ka ndonje te mire te madhe...!

Zero Cool
18-01-08, 18:34
Windows Vista deri me tani ka tregu qe eshte vetem nje "Service Pack" i Windows XP.

Fshatari
18-01-08, 18:47
Windows Vista deri me tani ka tregu qe eshte vetem nje "Service Pack" i Windows XP.

Windows xp sp2 + kėta "hotfix":
__________________________________
WindowsXP-KB873339-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB885836-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB886185-x86-fra.exe
WindowsXP-KB887472-x86-fra.exe
WindowsXP-KB888302-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB890859-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB891781-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB893756-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB896358-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB896423-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB896424-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB896428-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB899587-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB899591-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB900485-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB900725-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB901017-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB901190-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB901214-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB902400-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB904706-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB904942-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB905414-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB905749-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB908519-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB908531-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB910437-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB911280-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB911562-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB911927-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB912817-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB912919-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB913580-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB914388-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB914389-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB916595-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB917344-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB917422-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB917537-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB917953-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB918118-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB918439-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB919007-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB920213-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB920670-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB920683-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB920685-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB920872-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB922582-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB922819-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB923191-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB923414-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB923689-v2-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB923980-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB924191-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB924270-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB924667-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB925902-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB926247-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB926255-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB926436-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB927779-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB927802-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB928255-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB928843-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB929123-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB929338-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB929969-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB930178-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB931261-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB931768-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB931784-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB932168-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB933566-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB935839-x86-FRA.exe
WindowsXP-KB935840-x86-FRA.exe

__________________________________________________ _

Gjithė "hotfix" tjerė i kam eliminue qofshin ata edhe "critacal". Shumė stabil po qendron sistemi.

uck_aksh
18-01-08, 23:05
un nga pc ime kam hek windows visten kam instaluar XP

BlueStar
24-02-08, 12:48
edhe une e kom se mu ka dok shum e papershtatshem

1 ME IP PROBLEME
2 PROGRAME QKA JON NER 2006 NUK PRANON
E SHUM PROBLEME TE TJERA KSHTU QE MA E ARSYSHEM MU KA DOK XP