PDA

View Full Version : Dhe papritmas jane te rritur....................


DEA
30-01-08, 09:09
Ajo qe me shtyri ta hap temen ishte se pash kaseten e dasmes sime ku disa femije qe ishin aty( te moshes se sotme te femijeve te mi), sot jane bere prind vet, dhe thash me vete ne 10 vjetshin e ardhshem ekziston mundesia me u bo gjyshe :rolleyes: , uh se cme kaploi nje mund hahaha dhe thash me vete sa papritmas po rriten.

Pershkruane pak kohen e juaj me femijet tuaj, qe nga koha kur ishin bebe e deri me tani, qe te flasim se paku se bashku e mos te na ike koha ashtu shpejt.

halla e madhe
02-02-08, 16:20
Ajo qe me shtyri ta hap temen ishte se pash kaseten e dasmes sime ku disa femije qe ishin aty( te moshes se sotme te femijeve te mi), sot jane bere prind vet, dhe thash me vete ne 10 vjetshin e ardhshem ekziston mundesia me u bo gjyshe :rolleyes: , uh se cme kaploi nje mund hahaha dhe thash me vete sa papritmas po rriten.

Pershkruane pak kohen e juaj me femijet tuaj, qe nga koha kur ishin bebe e deri me tani, qe te flasim se paku se bashku e mos te na ike koha ashtu shpejt.

DEA_do t'me duheshin shume faqe te flas per secilin veq e veq,kishte gezime e hidherime ne jete,te jesh nene do te thote te kafshosh celik me dhembe,ashtu thojshin pleqte!

ps;Knaqu oj DEA sa jane te vegjel sepse koha po iken shume shpejte,nje fjale e vjeter gjermane thote;_ Kleine Kinder, kleine sorgen,grosse kinder,grosse sorgen!

te deshiroj caste sa me te lumtura dhe te pa harruara me vocerraket tu te dashur!

hallushja:smile: