PDA

View Full Version : Punoni nga shtepia juaj


CallCenter
09-02-08, 04:53
Good opportunity to make fast and easy money from home. Job requires calling people and offering them long-distance services. For each sale you make you will get $20. Flexible schedule, on-going daily professional support in your own language and free training provided.

If you are interested you can apply online at www.ccicompany.us/career1.aspx (http://www.ccicompany.us/career.aspx) using the code E8842K or F4411F . If you have questions, please contact us at [email protected]


Mundesi e mire per te fituar para shpejt dhe me lehtesi duke punuar nga shtepia.
Puna kerkon te telefononi klientet dhe tu ofroni atyre sherbimin e long-distances.Per cdo shitje qe do beni ju merrni $20. Zgjidhni orarin tuaj te punes,perkrahje profesioniste cdo dite ne gjuhen tuaj dhe trainim pa pagese ju ofrohen.

Ne qofte se jeni te interesuar ju mund te aplikoni online tek www.ccicompany.us/career1.aspx (http://www.ccicompany.us/career1.aspx) Duke perdorur njerin nga kodet E8842K ose F4411F.Ne qofte se keni pyetje,ju lutem na kontaktoni ne adresen e e-mailit [email protected]

Urata
09-02-08, 15:46
kjo vlene vetem per ata qe jetojne ne USA, a?!!

CallCenter
11-02-08, 03:04
kjo vlene vetem per ata qe jetojne ne USA, a?!!
Kjo vlen per te gjithe. Nuk ka rendesi ku jeton.
I vetmi kusht qe duhet te plotesoje aplikanti eshte te kete High Speed Internet.
Mos ngurroni ta provoni. Trajnimi eshte falas.