PDA

View Full Version : A duhet qe OKB te njohe Pavaresine e Kosoves?


Dardan Kastrati
26-02-08, 15:27
Gazeta italiane 'Corriere della Sera' po organizon nje sondazh online duke bere pyetjen: A duhet qe OKB te njohe Pavaresine e Kosoves? (Secondo voi l'Onu deve riconoscere l'indipendenza del Kosova?)

Ju duhet te votoni me 'Si' (Po). Linku i votimit eshte ky:
http://www.corriere.it/appsSondaggi/pages/corriere/d_1999.jsp

Votoni vete dhe percilleni kete mesazh tek te gjithe kontaktet tuaja. >>

Dardan Kastrati
26-02-08, 15:30
Sondaggi Secondo voi l'Onu deve riconoscere l'indipendenza del Kosovo?


Si 51.0%

No 49.0%

Numero votanti: 438347

Votoni sa me shume ne Po -- Si

Guri i madh
26-02-08, 16:04
e qita kokrren ma von dal edhe prej internet kafes votoj


se rezulltati ishte bukur i ngusht

BE LK
26-02-08, 16:20
Gazeta italiane 'Corriere della Sera' po organizon nje sondazh online duke bere pyetjen: A duhet qe OKB te njohe Pavaresine e Kosoves? (Secondo voi l'Onu deve riconoscere l'indipendenza del Kosova?)

Ju duhet te votoni me 'Si' (Po). Linku i votimit eshte ky:
http://www.corriere.it/appsSondaggi/pages/corriere/d_1999.jsp

Votoni vete dhe percilleni kete mesazh tek te gjithe kontaktet tuaja. >>
A duhet OKB te njohe pavaresine e kosoves ...!?

Ne OKB ka dy menyra per tu futur nje shtet...

1- Nepermjet keshillit te sigurimit ku duhet te jene te gjithe dakord, e mos te vendoset vetoja. (ku ne kete rast per kosoven nuk behet fjale se eshte rusia kunder)

2- Me votimin e te gjithe shteteve te OKB ku duhet 2/3 e votave per tu anetaresuar...

Kosova duhet te binde shume shtete e te punoj shume per kete pune, se per ndryshe eshte veshtire per tu futur ne OKB. Duhet te kihet parasysh se kosova nuk behet fjale qe per nje kohe te shpejte te futet ne OKB...!

Me te mira BE LK

p.s. une po votoj per po...:D

Dardan Kastrati
26-02-08, 16:36
A duhet OKB te njohe pavaresine e kosoves ...!?

Ne OKB ka dy menyra per tu futur nje shtet...

1- Nepermjet keshillit te sigurimit ku duhet te jene te gjithe dakord, e mos te vendoset vetoja. (ku ne kete rast per kosoven nuk behet fjale se eshte rusia kunder)

2- Me votimin e te gjithe shteteve te OKB ku duhet 2/3 e votave per tu anetaresuar...

Kosova duhet te binde shume shtete e te punoj shume per kete pune, se per ndryshe eshte veshtire per tu futur ne OKB. Duhet te kihet parasysh se kosova nuk behet fjale qe per nje kohe te shpejte te futet ne OKB...!

Me te mira BE LK

p.s. une po votoj per po...:D
BE LK plotesisht pajtohem me mendimi e juaj per ate qe thua , por sa do pak keto sondazhet qe jane ne internet te mos jeni kunder nesh .. Per kete edhe e hap kete teme qe sa me shume te votojme pro njohes se pavaresise se Kosoves..
:

Ju falenderoj juve ne kontributin e juaj ne kete sondazh
BLE LK - guri i madh te flm ..

Marco
27-02-08, 01:04
Gazeta italiane 'Corriere della Sera' po organizon nje sondazh online duke bere pyetjen: A duhet qe OKB te njohe Pavaresine e Kosoves? (Secondo voi l'Onu deve riconoscere l'indipendenza del Kosova?)

Ju duhet te votoni me 'Si' (Po). Linku i votimit eshte ky:
http://www.corriere.it/appsSondaggi/pages/corriere/d_1999.jsp

Votoni vete dhe percilleni kete mesazh tek te gjithe kontaktet tuaja. >>



SI(PO) ja qita edhe une edhe ja bona 51.1% u rrit u rrit

Kjo oshte mendimi i popullit Italian, kto sene nuk jan kurgjo te verteta se sod jan interesat europiane e jo mendimet e popullit , kjo me nji fjal oshte Kamofllazh, ose perpara qe thojshum PEP.!!!!!!!!!!!!!!!