PDA

View Full Version : Syri pati mundesi te shohe 7.5 miliarde vjete drite larg ne qiell


Bjeshka1
21-03-08, 12:09
Nga stacioni NASA eshte regjistruar eksplozioni me i shendritshem ne kozmos: nje shperthim enorm energjie 7.5 miliarde vjet drite larg dhe ka mund te verehet edhe me sy. Eksplodimi eshte regjistruar nga sateliti Swift i NASA-se. Ne NASA mendojne qe shperthimi ka ndodhur dikun ne gjysmen e largesise te universit te dukshem.

Stephen Holland pran NASA, thot qe as nnje trup ose fenomen drita nuk eshte pare me sy ne ate largesi der me sot.

Me shume te linku poshte

http://www.nasa.gov/home/hqnews/2008/mar/HQ_08086_Swift_Detects_GRB.html

Bjeshka1
22-03-08, 12:37
Si e paramendoni gjithesine? Si nje dhome te mbyllur, a po si diÁka te pakafufi? A thue ka fund, dhe se si mund te kete fund? A e imagjinon kush dot kete?

PipeX
24-04-08, 22:39
Kam nje pergjigje shume te thjesht.. shtrohet pytja Bjeshka a ka fund shkenca? nese shkenca nuk ka fund atehere as gjithesia nuk mund ti dihet fundi se ku fillon dhe ku mbaron thjesht e mendoj si nje gje te pa kufishme qe deri me sot askush nuk ka pas mundesi te thot ja FUNDI!