PDA

View Full Version : Moda sipas tipit te trupit


egi
06-04-08, 16:58
Tip A

Pjesa e siperme e ngusht dhe vithet e rumbullaket

http://www4.slikomat.com/08/0406/s8e-tipa.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529741.htm)

Keshillat:
- veshjet e siperme pak te ndritura ose te ndritshme me shpatulle te mbushur
- blluzat dhe pulloverat me simbole te medhenj, me V-prerje ose jake
- mbi shpatull ndonje shami
- fundet te erret

LABI
06-04-08, 17:01
Tip A

Pjesa e siperme e ngusht dhe vithet e rumbullaket

http://www4.slikomat.com/08/0406/s8e-tipa.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529741.htm)

Keshillat:
- veshjet e siperme pak te ndritura ose te ndritshme me shpatulle te mbushur
- blluzat dhe pulloverat me simbole te medhenj, me V-prerje ose jake
- mbi shpatull ndonje shami
- fundet te erret


Ke ndonje keshille per ata qe e kane nje forme LEMENKE ( si tub) nga koka deri te kembet nje vije ...:rolleyes:

egi
06-04-08, 17:05
Tip O

Trupi i rumbullaket me gjokse dhe stomake te madh

http://www4.slikomat.com/08/0406/o16-tipo.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529775.htm)

Keshillat:
- pjesa e siperme dhe ulet duhet me pas ngjyren njlloj
- xhaket te gjat me V-prerje
- fundat e drejt deri ne gjunj
- pantollonat te ngusht ne fund te kembeve


Mos i fshehni kembet dhe gjoksin e juaj!

egi
06-04-08, 17:06
Ke ndonje keshille per ata qe e kane nje forme LEMENKE ( si tub) nga koka deri te kembet nje vije ...:rolleyes:

Prit pak :biggrin: Tash i qes krejt heheh

egi
06-04-08, 17:12
Tip X

Gjoksi i madh, vithet te mdhej dhe belli i ngusht

http://www4.slikomat.com/08/0406/lh6-tipx.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529795.htm)

Keshillat:
- blluzat dhe fustanat me rrip
- materialet te bute
- me pika ose me lule
- rripa te ndryshem

Ndjekeni trupin tuaj, mos e fshehni belin e holl!

LABI
06-04-08, 17:16
Silleni tipin - E (gi) ... jam i interesuar t'ja boj nje scan :tongue: :biggrin:

egi
06-04-08, 17:20
Tip H

Gjersija e shpatullave dhe vitheve eshte pothuajse njesoj, beli nuk eshte i dukshem

http://www4.slikomat.com/08/0406/ub-tiph.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529816.htm)

Keshillat:
- blluzat dhe fustanat, qe duken si pallt
- pantollonat dhe xhaketat: te ngushta

Per kete tip eshte ideale moda klasike dhe eleganca.

egi
06-04-08, 17:21
Silleni tipin - E (gi) ... jam i interesuar t'ja boj nje scan :tongue: :biggrin:

Pha..tip E s'ka..s'besoj qe ka njeri kaq te shemtuar loool :biggrin:

egi
06-04-08, 17:30
Tip V

Shpatullat e gjera, gjoksi i madh dhe vithet/beli i holl

http://www4.slikomat.com/08/0406/xrn-tipv.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2529854.htm)

Keshillat:
- fundat dhe pantollonat prej materialit me simbole
- fundat e gjat me arj
- shallet dhe zinxhiret e gjat
- pulloverat e gjat, me nje ngjyr dhe V-prerje

Femnat me kete lloj trupi e kan nje perparsi - vithet e holl..Pra shfrytezoni kete dhe veshni fundat me arj ose sandallet, me te cilet mundeni te levizni shikimet prej shpatullave te gjera!