PDA

View Full Version : Problem me INTERNET EXPLORER


dexter
12-04-08, 20:50
Pershendetje kam nje problem me INTERNET EXPLORER kur e hap internetin dhe dua te vazhdoj punen mbyllet menjeher ku mendoni se eshte problemi ,
msn hapet normal pra vetem exploreri ka problem dhe ne monitor eshte nje porosi e perhersheme SPYWARE .........si te ja bej ka ndokush ndonje ide
tung tung .....

rilinda
13-04-08, 10:05
Pershendetje kam nje problem me INTERNET EXPLORER kur e hap internetin dhe dua te vazhdoj punen mbyllet menjeher ku mendoni se eshte problemi ,
msn hapet normal pra vetem exploreri ka problem dhe ne monitor eshte nje porosi e perhersheme SPYWARE .........si te ja bej ka ndokush ndonje ide
tung tung .....

dexter, qe ku e ke përgjigjen e ZC.: #4 (http://dardania.de/vb/upload/showpost.php?p=1015141&postcount=4)