PDA

View Full Version : Ndihm ne YOUTUBE


dexter
13-04-08, 12:51
Pershendetje kush nga ju mund ta mer ket video nga youtobe ta download dhe ta konvertoj ne format MPG dhe te ma drgoj ne imel [email protected]
ja linkun ku mund ta DOWNLOAD http://www.youtube.com/watch?v=MN_hCJMVaAk&feature=related
gjith te mirat DEXTER.......

Zero Cool
13-04-08, 18:00
Ke 2 opcione dexter:

* opcioini i pare:

1 Instalo real player 11, dhe ne gjdo faqe te internetit ku ka qfaredo filmi do te kesh eshe kete mundesi, me shkarku, shiqo foton:

http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/youtube/Snap1.jpg

2.Kliko ate te "Download this video" dhe video me extenzionin .flv do te shkarkohet ne vendin e caktuar me pare, per shkarkim.

http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/youtube/Snap2.jpg

3. Me kete program shendrroje videon.flv ne video.avi (shiqo foton):

http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/youtube/Snap3.jpg


Opcioni i dyte:

1. Me kete program "Youtube flv to avi" mundesh me shkarku direct nga faqja e youtybe dhe me bere konverzionin ne .avi (shiqo pjeset e futura ne katrore me ngjyre te kuqe.


Shpresoj se te ndihmova, ZC