PDA

View Full Version : Psikologji- Menyrat e Fjetjes...


Jana
28-04-08, 13:44
Menyrat e fjetjes sipas nje studimi te koheve te fundit flasin per tipin tuaj.


http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39343000/gif/_39343154_sleeping_416.gifPozicioni i fjetjes Nr 1:

Fle ne menyre qe krijon poizicionin e fetusit:
Pergjigje
Interpretimi - person i turpshem dhe sensitiv


Pozicioni i fjetjes Nr. 2: flen ne menyren e ushtarit, me kurrizin ne krevat dhe krahet drejt ne anet e krevatit:
pergjigje

Interpretimi - person i rezervuar


Pozicioni i fjetjes Nr. 3: fle ne nje ane me kembet drejt dhe krahet poshte:pergjigje

interpretimi: person i qete qe shkon mire me te gjitheSleep Position Nr. 4: fle ne nje ane me kembet drejt ose hapur dhe krahet drejt:pergjigje

interpretimi - njeri qe dyshon shume


Sleep Position Nr. 5: fle ne menyre qe barku prek krevatin dhe krahet hapur ne drejtimin e kokes:


pergjigje
interpretimi - arrogant, ekpresiv, extrovert


Sleep Position Nr. 6: fle me kurrizin(shpinen) ne krevat me kembet hapur dhe krahet hapur:
pergjigje
interpretimi - person qe eshte i mire te degjoje problemet ose diskutimet e te tjereve

Jana
28-04-08, 13:46
Un zakonisht flej ne kett pozit.....

Pozicioni i fjetjes Nr 1:

Fle ne menyre qe krijon poizicionin e fetusit:
Pergjigje
Interpretimi - person i turpshem dhe sensitiv