PDA

View Full Version : Photoshop


uck_aksh
05-05-08, 14:11
ka shum antar te FD qepejn pytje ne MP rreth perdorimit te photoshopit
dhe ketu mund ti ndimojm njeri tjetrit per ket program
ja nje video nga uck_aksh
kliko (http://fr.youtube.com/watch?v=V-Bz_sZ4hQc)

uck_aksh
05-05-08, 17:46
http://fr.youtube.com/watch?v=RfFg0TFn__Q&feature=related

BE LK
06-05-08, 09:34
ka shum antar te FD qepejn pytje ne MP rreth perdorimit te photoshopit
dhe ketu mund ti ndimojm njeri tjetrit per ket program
ja nje video nga uck_aksh
kliko (http://fr.youtube.com/watch?v=V-Bz_sZ4hQc)
A lejohet me ba pyetje provokuese....:D ?!

uck_aksh
06-05-08, 13:56
A lejohet me ba pyetje provokuese....:D ?!
BE LK nuk e kam hap per me ba pytje provokuse po ka disa antar te fd qe pyesin ne mesazhe private se si perdoret edhe un hapa ket tem ti ndimojm njeri tjetrit rreth programit photoshop

BE LK
06-05-08, 14:06
BE LK nuk e kam hap per me ba pytje provokuse po ka disa antar te fd qe pyesin ne mesazhe private se si perdoret edhe un hapa ket tem ti ndimojm njeri tjetrit rreth programit photoshop
Ishte shaka i nderuar.

Por doja te shtoja, se une di ta perdor mjaft mire photoshopin ne detaje, e c'do ksuh qe ka nevoje per ndihme mund ta ndihmoj.

Nese doni filtera/brushes/pluginsa etj. mund tju ndihmoj...!

c'do te mire BE LK

uck_aksh
06-06-08, 23:05
krijimi i brushav per photoshop
http://fr.youtube.com/watch?v=TmV2A1h-haQ (http://fr.youtube.com/watch?v=TmV2A1h-haQ)

BE LK
07-06-08, 09:51
krijimi i brushav per photoshop
http://fr.youtube.com/watch?v=TmV2A1h-haQ (http://fr.youtube.com/watch?v=TmV2A1h-haQ)
Vallahi o UCK-AKSH asgje nuk mora vesh, se si i krijove Brushet. Veq rugoven pashe dhe nje dardania.de !

A nuk ka shanse me e ba me qart a ?

!

uck_aksh
07-06-08, 15:41
Vallahi o UCK-AKSH asgje nuk mora vesh, se si i krijove Brushet. Veq rugoven pashe dhe nje dardania.de !

A nuk ka shanse me e ba me qart a ?

!ja BE LK besoj se esht ma kjart
shiko (http://fr.youtube.com/watch?v=szNjHrgioLc)