PDA

View Full Version : Punoni Online Nga Shtepia‏


IT-Menagjeri
13-05-08, 13:04
Me disa klikime ne dit, ju mund te fitoni para, pra per qdo klikim qe beni, ju fitoni nga 0.01, poashtu mund te ftoni shoket tuaj, dhe per qdo klikim qe bejn ata, ju do te fitoni nga 0.01. Pasi qe ti arrini se paku 10, keni mundesine qe ti terhiqni keto te holla permes xhirollogaris bankare. Un ka koh qe e pedori kete menyre.

REGJISTROHU (http://bux.to/?r=Fatoni_S)

BE LK
13-05-08, 13:28
Me disa klikime ne dit, ju mund te fitoni para, pra per qdo klikim qe beni, ju fitoni nga 0.01, poashtu mund te ftoni shoket tuaj, dhe per qdo klikim qe bejn ata, ju do te fitoni nga 0.01. Pasi qe ti arrini se paku 10, keni mundesine qe ti terhiqni keto te holla permes xhirollogaris bankare. Un ka koh qe e pedori kete menyre.

REGJISTROHU (http://bux.to/?r=Fatoni_S)
phaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Na shkritem e keto budalleqe. Po ik mor burre mos u mer me kalamanllaqe te tilla...!

Preshevar
13-05-08, 13:41
Me disa klikime ne dit, ju mund te fitoni para, pra per qdo klikim qe beni, ju fitoni nga 0.01, poashtu mund te ftoni shoket tuaj, dhe per qdo klikim qe bejn ata, ju do te fitoni nga 0.01. Pasi qe ti arrini se paku 10, keni mundesine qe ti terhiqni keto te holla permes xhirollogaris bankare. Un ka koh qe e pedori kete menyre.

REGJISTROHU (http://bux.to/?r=Fatoni_S)

Me mir e kapi ni shati e prashitiii n'that se bej klikime per 0.01 cnt hahahahaa,..

Dukagjinas_i
14-05-08, 12:44
...a ka naj pune Offline !

BE LK
14-05-08, 12:55
...a ka naj pune Offline !
Po dukagjinas, por sta them dot, se avullon posti im pastaj.....hahahahahahahhaa