PDA

View Full Version : Himni i Kosoves


Prishtina_20
10-06-08, 11:09
A e keni degjuar himnin zyrtar te Kosoves?
Mua me pelqen :)

Mund ta shkarkoni/degjoni nga linku i meposhtem.

Himni i Kosoves (http://www.zerikosovar.com/component/option,com_kapod/Itemid,41/id,561/task,view/)

Alkimisti_ch
10-06-08, 12:35
falemnderit Prishtina e kam degjuar edhe i mire eshte e kisha me then i pergjigjet simboleve tjera. Ajo qe mua personalisht me pengon eshte qe nuk ka tekst. Edhe zvicra eshte shtet neutral edhe zyrtarisht fliten 4 gjuhe dhe eshte bukur e perzier megjithate ata kan tekst ne hymn. Kjo gje me pengon se diqysh po e zbeh ate far identiteti qe edhe ashtu kogja i zbeht eshte.

PO shpresojme qe me vone do te kemi nje tekst qe i pergjigjet ne radhe te pare realitetit te ri.

Zero Cool
10-06-08, 14:43
Po, eshte edhe ketu per tu shkarku:

http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%c3%abs.mp3 (http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%c3%abs.mp3)[/URL]

A me pelqen ? Hmmm kur ska shi i mire eshte edhe bresheri kan than pleqet ! Sdi , ma mire diqka sesa hiq asgje!

[URL="http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%c3%abs.mp3"]http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%c3%abs.mp3 (http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%C3%ABs.mp3?#comments) (http://cid-be14ac609fdc92c1.skydrive.live.com/self.aspx/MP3/Himni%20i%20Kosov%C3%ABs.mp3?#comments)