PDA

View Full Version : Windows 7 Build 6519


Zero Cool
15-06-08, 11:34
Pas suksesit te dobet qe pati Windows Vista, Microsoft eshte ne pregaditje te lancimit te Sistemit te Operativ te ri, me code name, Windows 7. Pritet te qe ky Sistem Operativ te lancohet ne vitin 2010. Ne nderkohe prej muajit qershor te ketij viti nuk ka me ne shitje Windows XP, por mbeshteje do te kete ende deri me 2012, qe dmth mund te shkarkohen nga faqet zyrtare te microsoftit, patchet dhe updates. Gjithashtu bleresit e Windows Vista kan mundesi te bejne downgrade ne Windows XP.

Disa fotografi per Windows 7:http://www.msminded.nl/wp-content/uploads/2008/04/win7_6519_11-150x150.jpghttp://www.msminded.nl/wp-content/uploads/2008/04/win7_6519_09-150x150.jpg


http://www.msminded.nl/wp-content/uploads/2008/04/win7_6519_2_08-150x150.jpg


http://www.msminded.nl/wp-content/uploads/2008/04/win7_6519_2_06-150x150.jpg
Dhe video (multi touch):

http://nl.youtube.com/watch?v=iTABGen4Ckg (http://nl.youtube.com/watch?v=iTABGen4Ckg)


http://nl.youtube.com/watch?v=yrQR2vhd3P4 (http://nl.youtube.com/watch?v=yrQR2vhd3P4)

Zero Cool
15-06-08, 19:04
Microsoft Windows 7 Build 6519 DVD


- Windows Windows 7 Build 6519 Milestone 1


= Release Infos =

- Release Date.....: 11th June 2008
- Release Name.....: Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP
- Supplier.........: Microsoft
- Type.............: OS
- Number of Discs..: 1 DVD


Keshilla per instalim:

= Ne BIOS, ktheje kohen mbrapa, beje 02 Dhjetor 2007=

= Instaloje pa qeles (KEY)
= Extraktoje WPA msbp-6519win7-crack.rar:
= Kliko te Start --> Run dhe shkruje services ---> ENTER
= Gjeje Services->Software Licensing beje "Disabled"
Ristratoje PC
= Shko te : C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\ Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing dhe fshije tokens.dot dhe zavendesoje me nje nga cracku.
= Tani pra shko te Services->Software Licensing dhe ktheje "Automatic" Startup.
= Tani aktivizoje windowsin me vistaactivation.exe file (qe gjendet te cracku), aktivizoje sikur te ishte Vista Ultimate. (Nese te lajmerohet ndonje " error " , vetem vazhdo duke e injoruar).
= Restartoje PC.
= Pas ristartimit do te pyetesh per CD-KEY, jepja kete:
6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC
prit disa minuta dhe do te aktivizohet.

Tani e ke Windows 7 te aktivizuar !

Perkujtoj qe ky verzion eshte i vlefshem 6 muaj dmth deri me qershor te 2008 (mos u habit ,se ma heret ke kthu daten ne BIOS).
Tani i ke 6 muaj per te testuar Windows verzionin 7 !

= Mos harro me kthy daten ne BIOS !

http://i29.tinypic.com/wwgjdw.jpg


http://i25.tinypic.com/6e3vqb.jpg


http://i29.tinypic.com/2qa5yix.jpg

Shkarko DVD:


http://rapidshare.com/files/121744327/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part01.rar (http://rapidshare.com/files/121744327/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part01.rar)
http://rapidshare.com/files/121747139/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part02.rar (http://rapidshare.com/files/121747139/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part02.rar)
http://rapidshare.com/files/121857348/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part03.rar (http://rapidshare.com/files/121857348/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part03.rar)
http://rapidshare.com/files/121857511/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part04.rar (http://rapidshare.com/files/121857511/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part04.rar)
http://rapidshare.com/files/121858283/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part05.rar (http://rapidshare.com/files/121858283/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part05.rar)
http://rapidshare.com/files/121881358/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part07.rar (http://rapidshare.com/files/121881358/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part07.rar)
http://rapidshare.com/files/121881928/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part06.rar (http://rapidshare.com/files/121881928/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part06.rar)
http://rapidshare.com/files/121882191/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part08.rar (http://rapidshare.com/files/121882191/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part08.rar)
http://rapidshare.com/files/121884120/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part09.rar (http://rapidshare.com/files/121884120/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part09.rar)
http://rapidshare.com/files/121895534/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part10.rar (http://rapidshare.com/files/121895534/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part10.rar)
http://rapidshare.com/files/121896932/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part11.rar (http://rapidshare.com/files/121896932/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part11.rar)
http://rapidshare.com/files/121931064/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part12.rar (http://rapidshare.com/files/121931064/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part12.rar)
http://rapidshare.com/files/121934008/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part13.rar (http://rapidshare.com/files/121934008/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part13.rar)
http://rapidshare.com/files/121936828/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part15.rar (http://rapidshare.com/files/121936828/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part15.rar)
http://rapidshare.com/files/121937114/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part14.rar (http://rapidshare.com/files/121937114/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part14.rar)
http://rapidshare.com/files/121941759/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part16.rar (http://rapidshare.com/files/121941759/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part16.rar)
http://rapidshare.com/files/121968468/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part17.rar (http://rapidshare.com/files/121968468/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part17.rar)
http://rapidshare.com/files/121969006/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part20.rar (http://rapidshare.com/files/121969006/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part20.rar)
http://rapidshare.com/files/121969239/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part19.rar (http://rapidshare.com/files/121969239/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part19.rar)
http://rapidshare.com/files/121969379/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part18.rar (http://rapidshare.com/files/121969379/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part18.rar)
http://rapidshare.com/files/121972796/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part21.rar (http://rapidshare.com/files/121972796/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part21.rar)
http://rapidshare.com/files/122008754/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part25.rar (http://rapidshare.com/files/122008754/Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP_CW.part25.rar)
http://www.megaupload.com/?d=LXJHTOL6 (http://www.megaupload.com/?d=LXJHTOL6)
http://www.megaupload.com/?d=559BUP8F (http://www.megaupload.com/?d=559BUP8F)
http://www.megaupload.com/?d=B0K9CVYZ (http://www.megaupload.com/?d=B0K9CVYZ)
http://www.megaupload.com/?d=TLAFZHON (http://www.megaupload.com/?d=TLAFZHON)
http://www.megaupload.com/?d=09U8D9OV (http://www.megaupload.com/?d=09U8D9OV)
http://www.megaupload.com/?d=A8MC2C4O (http://www.megaupload.com/?d=A8MC2C4O)Sukses, ZC

selvija
25-06-08, 14:31
Hej a ban dikush ndihme pak qetu

interrnet Expror...diqka spo ma njef me nuk me hapet se ka kalue afati me thot...
tash instalova Windows 7 por vetem me ristarohet PC-ja dhe prap nuk hapet si provoj prap me del ta instaloj ku eshte problemi a din se kush ???

Zero Cool
25-06-08, 15:19
Hej a ban dikush ndihme pak qetu

interrnet Expror...diqka spo ma njef me nuk me hapet se ka kalue afati me thot...
tash instalova Windows 7 por vetem me ristarohet PC-ja dhe prap nuk hapet si provoj prap me del ta instaloj ku eshte problemi a din se kush ???

je rras gabim ktu qiki, so vendi per IE 7 ktu :P:P

selvija
25-06-08, 16:05
je rras gabim ktu qiki, so vendi per IE 7 ktu :P:Pjo jo zero ketu se kopiova une qita nga mozilla ,,por nuk di pse nuk pranon PC- ja...apo qe kam kete Exporer,,por ai me nuk ma njef pc-ja ------------ncuk su shkru mu rahatu kurr me keto sende:redface:

uck_aksh
26-06-08, 01:07
jo jo zero ketu se kopiova une qita nga mozilla ,,por nuk di pse nuk pranon PC- ja...apo qe kam kete Exporer,,por ai me nuk ma njef pc-ja ------------ncuk su shkru mu rahatu kurr me keto sende:redface:


ti selvi edhe naj dit kur te bahesh naj hakere e fort qe merre internet explorer 7 merre edhe crackin edhe instaloje

http://cid-170bd3f18abf6d27.skydrive.live.com/browse.aspx/Public?uc=2 (http://cid-170bd3f18abf6d27.skydrive.live.com/browse.aspx/Public?uc=2)