PDA

View Full Version : Madhesia e tokes


Bjeshka1
25-06-08, 19:18
Eshte veshtire edhe ta imagjinojme se sa te vegjel jemi ne Univers. Ketu ne kete video eshte nje ilustrim qe e pershkruan kete me thjeshte. Megjithe ate ne kurr nuk kemi aftesi ta kuptojme madhesine e Universit.
Shikim te kendshem!

http://www.youtube.com/watch?v=7NYRVsKAkFM&feature=related

Action
29-12-08, 23:37
Ne krahsim me plantet si Saturni ,Urani dhe vecmas Jupiteri jemi shum shum te vegjell

Mirepo Ajo qe dallon Token nga te tjeret eshte Jeta.. per keto akoma nuk dihet nese ka jete apo jo ..

basstard
07-02-09, 00:22
ka jet po ata se din qe na existojm
na lyp ata,,ata lyp neve,,haha