PDA

View Full Version : vezhgimin nga serveri ne internet caffe


PRADA_
02-07-08, 06:15
Si ti Ndalojm Pc Serverit ne netCafee pa qka je tu ba
nese jeni ne ndonje Internet Caffe dhe doni qe mos tju keqyrin nga serveri athere shkoni ne MyNetwork Places me tastin e djatht Properties pastaj Local Area Conection prap me tast te Djatht Properties pastaj shkoni ne menyne Advanced she e keni aty Internet Conecctionn Firewall e leni ate Shenjen aty(tik) dhe Ok.
dhe u kry tash nuk mund tju kontrolloj pprej PC Server por kjo trik eshte jo vetem ne internet caffe por edhe neper pc personal.(Firewall)