PDA

View Full Version : Nese rastesisht ju paraqitet ?


PRADA_
02-07-08, 06:19
STOP 0x00000074 (0x00000003, 0x00000002, 0x80087000) BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO


Nėn Windows XP mund te lajmerohet gjat Startimit te Win (System Booting), ku ju shihni nje Bluescreen, me nje lajmėrim: STOP 0x00000074 (0x00000003, 0x00000002, 0x80087000) BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO.
Athua qka do te thot ky mesazh???? Pergjegjes per kete Lajmerim te ketij errori
ne Computer janė ModuleRuajtėse (Savemodule) siq janė (Workplace, RAM), te cilat mund te jen Defektedhe nuk funkcionojn korrekt

Keshtu qe nese ju keni ber montimin e nje apo me shum kėsi lloj moduli (Ram), atėher kontrolloni ato
dhe beni nderrimin