PDA

View Full Version : Tingulli 3nt


niemand
09-07-08, 19:51
Grupi Rap Kosovar.. nga Prishtina.. Tingulli 3nt eshte i njohur edhe ne shqiperi dhe i pelqyer si grup me i mire kosovar dhe shqiptar.. dje nxori edhe Albumin me te ri.. Tingulli 3nt - Kalle sonte

Per ti degjuar kenget mund te lidheni duke klikuar Ketu (http://www.luaj.de/diqka.com/?dir=./-%20%20%20%20%20HITET%20E%20JAVES/-%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%2 0%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ting ulli%203nt%20-%20Album%202008%20[%20E%20Re]) pasi per mua eshte Albumi me i mire qe ka nxjerr ky grup deri me tani!!

Bravo ju qoft..

niemand

Amina
09-07-08, 22:39
Grupi Rap Kosovar.. nga Prishtina.. Tingulli 3nt eshte i njohur edhe ne shqiperi dhe i pelqyer si grup me i mire kosovar dhe shqiptar.. dje nxori edhe Albumin me te ri.. Tingulli 3nt - Kalle sonte

Per ti degjuar kenget mund te lidheni duke klikuar Ketu (http://www.luaj.de/diqka.com/?dir=./-%20%20%20%20%20HITET%20E%20JAVES/-%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%2 0%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20Ting ulli%203nt%20-%20Album%202008%20[%20E%20Re]) pasi per mua eshte Albumi me i mire qe ka nxjerr ky grup deri me tani!!

Bravo ju qoft..

niemand

Kalle sonte dhe Me merr jan shume te mira.