PDA

View Full Version : Preferoni web-site , interesante..........


DEA
11-09-08, 06:56
Nese keni hasur diku ne ndonje shkrim interesant qe do te ja vlente ta lexojne edhe te tjeret, ateher ju lutem cdo gje interesante dhe me vlere sjelleni ketu edhe per ne.

luckyman
25-09-08, 20:40
www.comparis.ch

Per ata qe jetojn CH.

Bjeshka1
03-10-08, 18:27
http://www.kosovoarcheology.com/
Mendoj qe eshte interesante...Arkeologjia e Kosoves