PDA

View Full Version : Te gjith flamujt shqiptar q para 1912 deri sot


Shpat
27-10-08, 14:43
Te gjith flamujt shqiptar q para 1912 deri sot


http://www.worldstatesmen.org/al-1911.gif
Jan 1912 - 28 Nen 1912
Pamvarsia e Shqiperise

http://www.worldstatesmen.org/al_kemal.GIF
28 Nen 1912 - 29 Korr 1913

http://www.worldstatesmen.org/al-baja.gif
19 Korr 1913 - 7 Mar 1914
Qeveria Esat Toptani

Shpat
27-10-08, 14:44
http://www.worldstatesmen.org/al-tsuri.gif
Shtat 1914 - 1917 (jozyrtar)
Flamuri i Bairam Currit

http://www.worldstatesmen.org/al-1917.gif
23 Qersh 1917 - 1918
Republika ne Zonen Italiane

http://www.worldstatesmen.org/al-1918.gif
1918 - 20 Jan 1920
Regjenca ne Zonen Italiane

http://www.worldstatesmen.org/al-1920.gif
20 Jan 1920 - 8 Gusht 1929

Shpat
27-10-08, 14:45
http://www.worldstatesmen.org/al-1929.gif
8 Gusht 1929 - 1934

http://www.worldstatesmen.org/al-1934.gif
1934 - 3 Qershor 1939

http://www.worldstatesmen.org/al-1939.gif
3 Qer 1939 - 20 Tet 1943

http://www.worldstatesmen.org/al-1943.gif
20 Tet 1943 - 10 Tet 1944

Shpat
27-10-08, 14:46
http://www.worldstatesmen.org/al-1943p.gif
14 Sht 1943 - 10 Tet 1944
(Flamuri i Perkoshem Komu.)

http://www.worldstatesmen.org/al-1944.gif
10 Tet 1944 - 7 Mar 1946

http://www.worldstatesmen.org/al-1946.gif
7 Mar 1946 - 7 Prill 1992

http://www.worldstatesmen.org/al.gif
Adaptimi 7 Prill 1992 deri sot


Tani e kemi kt me ngjyra dhe dizajn tjeter.\
E gzofshim!