PDA

View Full Version : Arkeologji...!?


Afrimi_17
09-12-08, 13:44
deshiroj te di me shum nga ju se
akan lon shqiptart ndonje aspekt te arkeologjis
pa sgpalosur
aka kosova mee..?
apo kjo eshte kjoo...!

LABI
09-12-08, 16:15
Nese kurgjo nuk kan te administruar materialisht (si fakte, prove) per te kaluaren de tyre shqiptaret (pershkak te papergjegjesise dhe neglizhences)

Arkeologji e gjalle eshte kujtesa, vetedija, mentaliteti, i popullates se ktyre trevave ku jetojn shqiptaret !!!