PDA

View Full Version : Deputeti Gani Geci e mbron Mitrovicen.


Dardania_KS
16-12-08, 21:14
Se deputeti Gani Geci vertet eshte duke arsyetuar epitetin e te qenit Deputet e verteton me mundin e tij qe eshte duke bere per pjesen veriore te Mitrovices.
Ishte aj qe per here te pare i doli ne krah Ali Kadriut pronarit te dy kullave te Kroi i Vitakut.
Gani Geci inicoi qe Kazerma e FSK-se te vendoset ne fshatin Boletin , ide kjo qe u konkretizua me nenshkrimin e te gjithe banorve te fshatrave Boletin,Zhazhe dhe Kelmend banoret e te cileve i falin edhe tokat per kazermen e FSK-se.
Un po e jap listen me nenshkrime te banorve te cilat e kerkojn vendosjen e FSK-se ne Boletin.
http://by110w.bay110.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=2&messageId=aa027bdc-ee1c-4407-b058-0857c450dc8b&Aux=54|0|8CB20EE42530910|
http://by110w.bay110.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=aa027bdc-ee1c-4407-b058-0857c450dc8b&Aux=54|0|8CB20EE42530910|