PDA

View Full Version : Lloji tjeter i kancerit


Teuta2
08-02-09, 20:41
Kanceri ne qafen e mitres mund te prek shum leht (sigurisht pra femrat). Ne vizion plus ne nje emision ishte nje mjeke dhe ajo u mundua sa me shume te jap informacione per kete lloj te kancerit. Me kete kancer mund te preken me teper femrat qe kan filluar jeten e tyre seksuale heret, jan shum aktive ne jeten seksuale, ato qe kan pasur maradhenje me shum djem, dhe ato qe kan lind shum her, apo edhe ato qe kan mardhenje me meshkujt qe kan pas mardhenje me shum femra. Nese je prekur nga ky kancer nuk ka me shpetim, e ajo ua rekomandon kontrrollim tek gjinekologu, e nese nuk je prekur ende nga kjo semundje u rekomandon marrjen e disa vakcinave kunder kesaj semundjeje. Nese dikush di me teper per kete semundje mund tevazhdoni te shkruani. Flm