PDA

View Full Version : "Ushtria" e definicioni i Luftes


hasanmehmeti
12-03-09, 14:26
NJE PJESE E MARE NGA CHILDREN OF MATRIX TE AUTORIT David IckeFaqja nr. 403-404,Children of the Matrix nga David Icke


....Qeverite ose Agjensite Secrete miratojne ligje ne te cilen ne (
populli ) nuk jemi pyetur dhe, sepse shumica ne parlament ose Kongres
apo vet-vendim te cilet e kalojne per miratim tek "politikanet" te
cilen e kalojne kete shqyrtim ne "ligj" . Kur kjo gje vihet ne
zbatim , nje grup I madh njerzish ( ruajtsit e dyerve ) shfaqen ne
skene .
Ne keto I therasim polica ose ushtare . Nuk ka per to qe te perdorin
arsyen `Pse?' vetem te ekzekutojne urdhrin ose te vdesin ! ` Ti
ushtar s'je per te menduar , vetem te zbatosh "ligjin" e te ndjekesh
urdhrat' .
` Ne te pagojme per perdorimin e trupit tend dhe gishtit tend , e jo
te perdoresh llogjiken , ushtar , Tani ZJAR ! SI URDHERON EPROR! Ne
rast se nuk duket tragjike , atehere eshte komike . Ushtaret e
ekzekutoret luajne me cmimin e jeteve te njerzve e popujve te tjere:


O ushtar , ti I ke lene pale pale trupat pa jete atje Ne nje vend ku
ti sapo ke mbritur dje , cfare te bene?

Ato jane armiq zoteri .


A ke folur ti me ta ?
Sigurisht qe jo zoteri .


As nje here se ke menduar se ato jane sikur ti me familje e femije e
aspirata per te ndertuar nje jete mete mire perpara nje eprori
diktator gjakatar te cilen ushtria juaj ose agjensia juaj eshte
ngritur ne kembe per ta ruajtur ?

Jo zoteri.


A ke lezuar per dicka ne jeten a vepren e ketij (personi, vendi)?

Jo zoteri.


Atehere si e di qe jane armiqte t'uaj?

Eprori im me ka thene zoteri.


Po atij kush I dha urdher?

Komandanti I tij, zoteri.


E kush eshte shefi I ketij eprori ne majat me te larta?

Presidenti, zoteri.


E kush e komandon Presidentin?

Populli , zoteri, jetojme ne " demokraci".


Sa nga keto "Populli" te ka thene per te vrare keta njerez ?

Ee , NJE zoteri.


E kushe ishte ai?

Shefi im , zoteri.


E kush I tha atij?

(shih te lartpermendurit)

OSE, SI HENRY KISSINGER KA THENE:
"Ushtaraku eshte nje truthare, kafsh e marre,
Per tu perdorur si gur shahu "