PDA

View Full Version : Botimet e reja...!


sherri
29-03-09, 17:03
Hapa ket tem,me qellime qe te flitet per botimet e reja,mundesit si te paisemi me to!(esht fjala per ata jashte trojeve shqiptare) si dhe ndonje koment ne lidhje me librat,romanet e botuara.

ps.nuk kerkova nese nje tem e ngjajshme veq eksizton!? ,me shtyri te hape nje keso lloj teme,pasi qe sote me ra ne dore nje liber i perkthyer ne Holandisht..(org.Gjermanisht)

"Mijn leed draagt jouw naam"(Dhimbja ime bart emrin tuaj) me autore:Hanife Gashin&Sylvia Rizvi
Nuk e di nese ky liber esht edhe ne shqip? po as permbajtjen ende jo,flet per jeten e autores,tragjedin e saje...me duket qe ishte rast i ndegjuare nga tv-mediat jo shume moti ne lidhje me ket femer shqiptare.....