PDA

View Full Version : Filmat me te ri!...


gazi-de
01-04-09, 19:43
http://kino.to

gazi-de
01-04-09, 19:45
http://kino.to
mundeni me i shiku edhe pa i shkarku..

niemand
01-04-09, 23:52
Ta thot niemand nje gje ty gazi dhe gjith qe lexojn!!


niemand ka hanger 2.300 Euro denim , 2 Vjet me 8 muj bewerung plus kontroll te datave ne pc time plot 2 vjet!!

Mos harro kush merr filma ish kijamet .. un e kam perjetu hic me pak se 1 jav burg!! Po plus denimeve!