PDA

View Full Version : Top-Fest 6


Jana
10-05-09, 23:01
Top-Fest 6 e fiton....

Linda-Enderroja...
http://www.youtube.com/watch?v=lnsKmJSq9q4

Jana
10-05-09, 23:03
Gili dhe Enis Potoku fituan qmimin e Intrenetit....
http://www.youtube.com/watch?v=E0rz0KFBdSE

Dani11
11-05-09, 07:55
Pergezime per organizatorin e ketije Top Festi, me te vertet jeni TOP,
edhe niveli i kengeve konkurruse ishte mjaft i larte, per mendimin time kenget me te bukura kan qenajo e Eliza Hoxhes dhe aje e Dafines,etj etj..Personalisht me se paku me kapelqyer kenga qe e fitoi qmimin kryesor, nuk e dije se ne qfar baze u be zgjedhje dhe me qfar kriteresh.
Sido qe te jete pame nje spektakel te nje niveli shume te nalte qe nuk dallon nga spektaklet e shteteve me te zhvilluara, KOMPLIMENTE

Jana
11-05-09, 11:05
Best Female...
Jehona Sopi...
http://www.youtube.com/watch?v=6q1SlK6xfbk

Jana
11-05-09, 11:06
Best Male..
Blero...

http://www.youtube.com/watch?v=x0z5UCtT-mk

Jana
11-05-09, 11:07
Best Hip-Hop

F-Key
http://www.youtube.com/watch?v=9sd476OnTU4

Jana
11-05-09, 11:08
Best A.R.B...
Dafina Zeqiri...
http://www.youtube.com/watch?v=qS8YLtj96Vw

Jana
11-05-09, 11:09
Pergezime per organizatorin e ketije Top Festi, me te vertet jeni TOP,
edhe niveli i kengeve konkurruse ishte mjaft i larte, per mendimin time kenget me te bukura kan qenajo e Eliza Hoxhes dhe aje e Dafines,etj etj..Personalisht me se paku me kapelqyer kenga qe e fitoi qmimin kryesor, nuk e dije se ne qfar baze u be zgjedhje dhe me qfar kriteresh.
Sido qe te jete pame nje spektakel te nje niveli shume te nalte qe nuk dallon nga spektaklet e shteteve me te zhvilluara, KOMPLIMENTE

Best Dance...
Eliza Hoxha...
http://www.youtube.com/watch?v=My9S67lwigE

Jana
11-05-09, 11:14
Best Rock..
Rozeta Smaja...

Jana
11-05-09, 11:15
Best Gropu...
NRG BAND...

Jana
11-05-09, 11:18
Best Alternative...
Linda-Ne boten e qudirave...

Jana
11-05-09, 11:19
Best New Artist...
Daja Simoni...
http://www.youtube.com/watch?v=TzPDr5ZMqgk

Jana
11-05-09, 11:20
Best Interpret...
Kasto Zizo...
http://www.youtube.com/watch?v=ebbVvbmrTAI

Jana
11-05-09, 11:21
Best Song...
Xuxi feat Andos...
http://www.youtube.com/watch?v=U8JtBCGt5B8

Jana
11-05-09, 11:23
Best Video...
TROJA..
http://www.youtube.com/watch?v=mMFpZLxGlkI

Jana
11-05-09, 11:24
Qmimi Digitalb...
Big Mama..
http://www.youtube.com/watch?v=xW0C7VEwnAM

Jana
11-05-09, 11:25
Qmimi Top-Albania Radio...
Ingrid Gjoni..
http://www.youtube.com/watch?v=sTE_TFa7YHU

Jana
11-05-09, 11:27
Qmimi Vodafone...

Eugen Bushpepaj...
http://www.youtube.com/watch?v=n1vtdC38AB8

e_martumja
12-05-09, 23:21
Best Video...
TROJA..
http://www.youtube.com/watch?v=mMFpZLxGlkINje kenge e mrekullueshme qe e du fort, melodi te mire i murr dy qmime ah :biggrin: Oh kam thone kenge per Eurosong eshte ahahh Kishin fitu :biggrin:

turisti
15-04-10, 19:36
---------------------------------