PDA

View Full Version : A duhet te hiqet nafta nga perdorimi


lirik
20-05-09, 23:06
Teknologjija Kineze Po Ben Perpjekje Per Zevendismin E Naftes Duke Menduar Gjithqka Ne Teknologji Rrymen Elektrika Do Te Beehet
Perdorim Edhe I Makinave Kerreve Trenave E Gjithqka
Ashtu Si Ne Europen Perednimore Qe Doli Nga Perdorimi Nafta
Dhe Trenat Levizin Me Energji Elektrike
Pra Edhe Kamionat Veturat Parashihet Shum Shpejt Te Dalin Ne Treg Me Energji Elektrike -
Nafta Esht Ngarkesė E Madhe Per Kologjinė Dhe Perdorimi Isaj Per Veq Se Esht I Shtrejt Rusinė Po E Ngritė Ne Superfuqi Sepse Rusia Shet Naftė Dhe Gaz Natyrorė-
Gjithnji E Ma Aktuale Po Behet Energjija Solare -
Kina Seshperjti Po Mendon Me Dal Me Ket Lloj Teknologjije Kua Ajo Mendon Te Mos Mvaret Prej Nafte Si Dhe Te Mbroj Mjedisin Ekologjik

Marco
20-05-09, 23:32
Teknologjija Kineze Po Ben Perpjekje Per Zevendismin E Naftes Duke Menduar Gjithqka Ne Teknologji Rrymen Elektrika Do Te Beehet
Perdorim Edhe I Makinave Kerreve Trenave E Gjithqka
Ashtu Si Ne Europen Perednimore Qe Doli Nga Perdorimi Nafta
Dhe Trenat Levizin Me Energji Elektrike
Pra Edhe Kamionat Veturat Parashihet Shum Shpejt Te Dalin Ne Treg Me Energji Elektrike -
Nafta Esht Ngarkesė E Madhe Per Kologjinė Dhe Perdorimi Isaj Per Veq Se Esht I Shtrejt Rusinė Po E Ngritė Ne Superfuqi Sepse Rusia Shet Naftė Dhe Gaz Natyrorė-
Gjithnji E Ma Aktuale Po Behet Energjija Solare -
Kina Seshperjti Po Mendon Me Dal Me Ket Lloj Teknologjije Kua Ajo Mendon Te Mos Mvaret Prej Nafte Si Dhe Te Mbroj Mjedisin Ekologjik

Kan dal ne prodhim po shpejtesia 60-80 km/h
Kina oshte shkatrrimi i botes sikurse kriza financiare qe erdhe per shkak te kines, kta e thojn shum shkencetar por me ta edhe Marco hehe
Energjia Elektrike oshte Gangren per nxemjen globale keshtu qe skandinavia nuk shkon max 100 vjet e merr uji krejt edhe volvoja ka me prodhu tani anie me emrin volvo se veturat veq spo shiten mu heheh