PDA

View Full Version : Hajdeni ne DISCO B*E*R*T*I


bert
31-05-09, 20:47
www.youtube.com/watch?v=9qnlYb3udWY

~AnnA~
31-05-09, 20:50
ahahahah bert
dhe kjo n'a mungonte ne dardani dhe kete naj solle :smile:
te pershendes!

http://www.youtube.com/watch?v=-LaQ3d5-_XU

bert
31-05-09, 20:51
thanks

~AnnA~
31-05-09, 20:53
thanks

shpresoj te te eci biznesi :smile:

bert
31-05-09, 20:54
biznesi gjithmone ecen pasi sjell dicka qe te gjithe e duan. nuk i rezistojne dot
www.youtube.com/watch?v=lArGoRhFr4E

~AnnA~
31-05-09, 20:57
Atehere te ftoj per nje tango ne kete hapje solemne :smile:

l_QQOGLdOCo&NR=1

bert
31-05-09, 21:04
ja se po te zgjoj une nga gjumi me kete
www.youtube.com/watch?v=dPwIsTanhzs (http://www.youtube.com/watch?v=dPwIsTanhzs)

bert
31-05-09, 22:03
www.youtube.com/watch?v=7FGxdZKegvk (http://www.youtube.com/watch?v=7FGxdZKegvk)

bert
31-05-09, 22:13
www.youtube.com/watch?v=JBTWAmQ4EdQ

Jana
31-05-09, 22:18
Hej Dj...Une me shoqe e du nje vend me te veqant...
Dikund me lart....

A ban me Rezervu ktu????

Thnx aa per ket tem...bash e fort koka...

bert
31-05-09, 23:34
cka te duash bukuroshe. mireserdhe ketu
ja dhe nje per ty
www.youtube.com/watch?v=ZkLTPm1_gus (http://www.youtube.com/watch?v=ZkLTPm1_gus)

Jana
31-05-09, 23:42
Mir se ju gjeta....un e du edhe ne kamarjer specjal se s'na pelqen neve me prit ...

bert
31-05-09, 23:45
cfare te duash ti. www.youtube.com/watch?v=1ZmvvasdsvY (http://www.youtube.com/watch?v=1ZmvvasdsvY)

Jana
31-05-09, 23:50
cfare te duash ti. www.youtube.com/watch?v=1ZmvvasdsvY (http://www.youtube.com/watch?v=1ZmvvasdsvY)

THNX....shuuum...

bert
01-06-09, 00:04
you are very welcome. have fun here

bert
01-06-09, 00:08
everybody wake up. drinks are half price
www.youtube.com/watch?v=as8oLwaGCP4 (http://www.youtube.com/watch?v=as8oLwaGCP4)

~AnnA~
01-06-09, 00:16
http://www.youtube.com/watch?v=r3MzJmSKxtk&feature=related


Cheers!!! :smile:

http://weblogs.newsday.com/sports/watchdog/blog/cheers.jpg

Jana
01-06-09, 00:17
Hjade DJ najo te fort....
http://www.culinaryschool.ch/images/dct_techno_dance.jpg

bert
01-06-09, 00:53
per ty
www.youtube.com/watch?v=tFfb_CwBma0 (http://www.youtube.com/watch?v=tFfb_CwBma0)

Urata
01-06-09, 02:19
http://www.youtube.com/watch?v=picggKViw6I&feature=PlayList&p=3F65CEFF37D47E21&index=32

Urata
01-06-09, 02:20
http://www.youtube.com/watch?v=bASMEAsYJbo&feature=related

Urata
01-06-09, 02:23
http://www.youtube.com/watch?v=pUnG4LWoeeg&feature=related

bert
01-06-09, 02:51
some good vibe urata. niceeeeeeeee

bert
01-06-09, 03:03
www.youtube.com/watch?v=AQfJ50zIQXU (http://www.youtube.com/watch?v=AQfJ50zIQXU)

Ignis
01-06-09, 09:12
erdha!!!!!!
solla nje kenge per ty, idilen, pasionin, vendasin, skyfterin, edin ,qe jeni nje......(shpirt emnak). Te tjeret do ti pershendes nje dite tjeter............

http://www.youtube.com/watch?v=0dRgYd5Mxs0

bert
01-06-09, 14:27
thanks. hottttttttttttt
www.youtube.com/watch?v=bwQRFCqlY0M (http://www.youtube.com/watch?v=bwQRFCqlY0M)

bert
01-06-09, 14:35
www.youtube.com/watch?v=E--fdKYDed0 (http://www.youtube.com/watch?v=E--fdKYDed0)

bert
01-06-09, 19:12
enjoy the party
www.youtube.com/watch?v=7cH7rKjl4SA (http://www.youtube.com/watch?v=7cH7rKjl4SA)

bert
01-06-09, 19:39
ne diskon time srri njeri ulur. vallzoni dhe beni qejf
www.youtube.com/watch?v=W2uHW1h5uWY (http://www.youtube.com/watch?v=W2uHW1h5uWY)

Urata
02-06-09, 04:54
erdha!!!!!!
solla nje kenge per ty, idilen, pasionin, vendasin, skyfterin, edin ,qe jeni nje......(shpirt emnak). Te tjeret do ti pershendes nje dite tjeter............

http://www.youtube.com/watch?v=0dRgYd5Mxs0


ca thua moj....?nga po i din te gjitha keto info...?

http://www.youtube.com/watch?v=_aLFmVwbxro&feature=PlayList&p=639580DED958CEC7&index=0

bert
21-06-09, 18:03
www.youtube.com/watch?v=kXy8n-dqv9c

bert
22-06-09, 18:25
www.youtube.com/watch?v=1Gjvc-K-cec -

bert
22-06-09, 21:10
lets dance girl
www.youtube.com/watch?v=q14VI45EdUo

bert
22-06-09, 21:37
www.youtube.com/watch?v=7cH7rKjl4SA

bert
22-06-09, 22:01
www.youtube.com/watch?v=as8oLwaGCP4

~AnnA~
23-06-09, 15:44
te pershendes!
Po te te kete marre malli per Tironen,cmallu nen tingujt e kesaj kenge :smile:

DMYwVhNgGlY&feature=related

bert
23-06-09, 17:02
thank you anna. te pershendes
www.youtube.com/watch?v=T8Qq0sPG-Uk

bert
23-06-09, 17:12
kete kenge per qikat e kosoves
www.youtube.com/watch?v=y_AiWmswSc8

emine
23-06-09, 17:16
bert qysh po te ec puna si Dj:biggrin:

bert
23-06-09, 17:22
na mbyten turistet lo
www.youtube.com/watch?v=C-SQ6hq14KI

bert
23-06-09, 17:33
per djemte. ju gocat mos e shihni
www.youtube.com/watch?v=a5QSlr1P3Xk