PDA

View Full Version : Kerkoj kengen e Ahmet Delis, e kenduar nga Augustin Ukaj, ne MP3


vushtrria
13-06-09, 10:45
PErshendetje, nese ka mundsi njeri nga jush qe te ma sjell nje link per kengen e Amhet Delis dhe Sinan Llapit, te kenduara nga Augustin Ukaj, te dyjat ne Mp3. Ju falenderoj.

Tomori
15-06-09, 17:17
PErshendetje, nese ka mundsi njeri nga jush qe te ma sjell nje link per kengen e Amhet Delis dhe Sinan Llapit, te kenduara nga Augustin Ukaj, te dyjat ne Mp3. Ju falenderoj.

vushtrija nje heres te pershendes..hyn ne kte link.

www.degjo.com