PDA

View Full Version : Drita misterioze qarkullojne ne qiellin e Evropes


~AnnA~
09-07-09, 09:27
Drita misterioze qarkullojne ne qiellin e Evropes. Studiuesit e atmosferes sqarojne se nuk ka asnje UFO mbi ne, po jane fenomene me shkaqet dhe karakteristikat e veta.

Shkencetari spanjoll, Oscar Van der Velde di Sant Vincenc de Castellet, thote se ato qe duken si re te shndritshme, ne jane gje tjeter vecse "Sprites".

Kjo emertese i eshte vene fenomenit meteorologjik qe ndodh ne 80 kilometra lartesi nga toka dhe qe zhvillohet ne dy kahe, lart dhe poshte.

"Sprites" ndodh kur nje rrufe leshon shkarkesa elektrike prane nje reje gjigande, duke gjeneruar keshtu kushtet ideale per formimin e drites. E gjithe kjo sekuence zgjat shume pak./top-channel


http://www.cdodite.com/fotografite/artikujt_foto410x/Sprites_mbi_qiellin_e_Evropes.jpg

krijuesiii
24-07-09, 15:09
...Kam mesuar nga nje prof dicka interesate se ne Astronomet po ndajkan kohen ne dimension dhe qe tani gjendemi ne fund te Dimensionit te 4 dhe ne fillim dimensionin e 5 qe eshte nje nga Dimensionet me fatlume per njerzimin dhe eshte i permbushure me dashuri, shume njerze do ti zgjidhin problemet qe nga 2010 shume me lehte se tani...

...Numri i te varferve do te bie dukshem, paraja do te humb vleren do te behet nje ndrrim i madhe ne sistemin jetesor, sepse shtete kane shtypure shume para 10 here me shume se qe ka vlere dhe malle ne toke...

...pritet pra nje ndryshim rrenjesore ne te jetuarit e njeriut mbi toke me shpres ndryshime rrenjesore dhe positive, malli do te jete ne balance me logjiken...

tungiii

shfletuesi_
24-07-09, 15:28
Drita misterioze qarkullojne ne qiellin e Evropes. Studiuesit e atmosferes sqarojne se nuk ka asnje UFO mbi ne, po jane fenomene me shkaqet dhe karakteristikat e veta.

Shkencetari spanjoll, Oscar Van der Velde di Sant Vincenc de Castellet, thote se ato qe duken si re te shndritshme, ne jane gje tjeter vecse "Sprites".

Kjo emertese i eshte vene fenomenit meteorologjik qe ndodh ne 80 kilometra lartesi nga toka dhe qe zhvillohet ne dy kahe, lart dhe poshte.

"Sprites" ndodh kur nje rrufe leshon shkarkesa elektrike prane nje reje gjigande, duke gjeneruar keshtu kushtet ideale per formimin e drites. E gjithe kjo sekuence zgjat shume pak./top-channel


http://www.cdodite.com/fotografite/artikujt_foto410x/Sprites_mbi_qiellin_e_Evropes.jpg

Jo shume pak po ka kohe qe jan duke u verejtur keso fenomenesh... une qe 1 muaj ka me shume se 3 here kam pare keso...

Skyfter
18-08-09, 19:51
Para dimensionit 5 :wink:


http://www.youtube.com/watch?v=E7YjYxr6oUo


mbas dimensionit 5 ..... :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=ADc2u21T4vM