PDA

View Full Version : Dominican Republic shteti 62 qe njehe Kosoven


lazdrani
12-07-09, 15:01
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9f/Flag_of_the_Dominican_Republic.svg/800px-Flag_of_the_Dominican_Republic.svg.png (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Flag_of_the_Dominican_Republic.svg)

Gjumashja
12-07-09, 15:12
thnx..

Pupi
12-07-09, 18:29
thnx..E ju boft shnet e dhjam.

krijuesiii
12-07-09, 20:47
...thnx, Republike e Domenikes falm popullit dhe qeveris se keti qyteti...tungiii